Aktiviteter

Bjødnalie og Golsfjellet er et flott utgangspunkt for mange aktiviteter i området for store og små både sommer som vinter. Her har du tid til å kose deg - alene eller sammen med familie og gode venner. Med en utrolig flott natur utenfor hytteveggen kan man nyte dagene i fulle drag. Terrenget på Golsfjellet passer for alle, det er småkupert og familievennlig. Aktivitetstilbudet er stort med langrennsløyper, aking, slalom, kanefart, hundespann, fisking, ridning, turgåing, sykling, bading i fjellvann eller kanskje unne seg en tur i SPA avdelingen på Storefjell. Mulighetene er mange, du kommer garantert ikke til å kjede deg.
Bjødnalie har direkte skiadgang til løypenettet på Golsfjellet. Med 150 km velpreparerte løyper er disse tilpasset både liten og stor, trente og utrente.  
Ny skiheis kom vinteren -08, denne ligger ca 100 meter fra hyttefeltet. Skiheisen går opp østesiden av Bjødnalie og er koblet til Storefjell ski og akesenter. Heisen tilbyr flere familievennlige nedfarter. Rett utenfor hytteveggen er det et nett av gode stølsveier og stier sommerstid på Golsfjellet, enten om man ønsker å ta bena eller sykkel fatt er mulighetene mange.